• WG van abamectin-Aminomethyl 5% de Omslag CAS 137512-74-4 van het Rijstblad
  • WG van abamectin-Aminomethyl 5% de Omslag CAS 137512-74-4 van het Rijstblad
WG van abamectin-Aminomethyl 5% de Omslag CAS 137512-74-4 van het Rijstblad

WG van abamectin-Aminomethyl 5% de Omslag CAS 137512-74-4 van het Rijstblad

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Heyi
Certificering: ISO 9001/ISO 14001/ISO 45001
Modelnummer: 5% WG

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000Kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 100g, 200g, 400g, 600g, 1000g, 5000g-Aluminiumfoliezak
Levertijd: 25-30 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T
Levering vermogen: 1000kg per week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Verschijning: Korrel Kleur: Wit
Eigenschap: Milieuvriendelijk Pakket: Zak, kleurenvak
Gebruik: Fungicide Functie: bladvorm
Het toxicologie: Lage giftigheid De WGO-klasse: U
Hoog licht:

WG van abamectin-Aminomethyl 5%

,

Abamectin-Aminomethyl CAS 137512-74-4

,

5% WG de Omslag van het Rijstblad

Productomschrijving

Abamectin-Aminomethyl5% WG omslag cas137512-74-4 van het Rijstblad

 

 

Toepassing-Emamectin benzoate 5,7% wg
Graan
Objecten ongedierte
Dosering
Toepassing
Rijst
De omslag van het rijstblad
150-225 g/Ha
Nevel
Technische eisen ten aanzien van gebruik: 1. De geschikte toepassingsperiode voor dit product moet de toepassing bij de piekincubatieperiode van Cnaphalocrocis-medinalis beginnen. 2. Pas geen pesticiden op winderige dagen toe of de regen wordt verwacht binnen 1 uur. Productprestaties: Dit product heeft contactmoord, maagvergiftiging, en bepaalde berokingsgevolgen. Het heeft een sterke penetratie in de bladeren, die ongedierte onder de epidermis kunnen doden, en heeft een langere duur. Het mechanisme van actie moet de transmissie van aminobutyric zuur in de motorzenuwen van het ongedierte remmen, zodat het ongedierte zich snel verlammen, bewegen kan langzaam weigeren te eten, of onbeweeglijk binnen een paar uren, en definitief binnen 24-28 uren sterft. Het heeft goede activiteit tegen de rol van het rijstblad.

 

Voorzorgsmaatregelen: 1. De voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid zouden moeten worden genomen bij het bespuiten, slijtagemaskers, handschoenen, lange kleren en broeken. Het roken en het eten zijn belemmerd tijdens toepassing, en de handen en het gezicht zouden met warm zeepachtig water na toepassing moeten worden gewassen. 2. Het is hoogst giftig om te vissen. Het is belemmerd dichtbij wateren zoals aquicultuurgebieden en riviervijvers. Het is verboden om bespuitend materiaal in rivieren en vijvers schoon te maken. Het is hoogst giftig aan bijen en zijderupsen. Wanneer het van toepassing zijn, zou het de het bloeien periode van gewassen moeten vermijden en vanaf moerbeiboombomen en de plaatsen van het zijderupsfokken blijven. 3. De de borst gevende vrouwen en de zwangere vrouwen zijn belemmerd van het contacteren van dit product. 4. Het wordt geadviseerd om met andere insecticiden met verschillende mechanismen van actie te roteren om de ontwikkeling van weerstand te vertragen. 5. Het het vliegen gebied van natuurlijke vijanden zoals Trichogramma is gehandicapt. 6. De gebruikte container zou behoorlijk moeten worden weggedaan, niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en zou niet naar believen moeten worden verworpen. Eerste hulpmaatregelen voor vergiftiging: De vroege symptomen van deze productvergiftiging zijn uitgezette leerlingen, dyskinesia, spiertrillingen, en het braken in strenge gevallen. Als de vloeistof toevallig de ogen ingaat of de huid vervuilt, onmiddellijk spoeling met overvloed van water meer dan 15 minuten. De toevallige inhalatie, brengt onmiddellijk de geïnhaleerde persoon naar een verse luchtplaats over. Indien per ongeluk geslikt, draag het etiket en verzend het naar het ziekenhuis voor symptomatische behandeling. Vermijd gebruikend drugs die de activiteit van γ-aminobutyric zuur aan de patiënt tijdens redding verbeteren. Opslag en Verzendwijzen: Dit product zou in een droge, koele, geventileerde, rain-proof plaats, vanaf brand of hittebronnen moeten worden opgeslagen. Blijf van bereik van kinderen en slot weg. Sla niet en vervoer samen met andere goederen zoals voedsel, dranken, voer, enz. op

 

FAQ

1.which is het doelgewas voor dit product?

rijst, tarwe, komkommer, tomaat, peper en citrusboom

 

2.who zijn wij?
Wij zijn gebaseerd in Anhui, China, begin vanaf 2006, verkopen aan Binnenlandse markt (50,00%), Zuid-Amerika (10,00%), Zuid-Azige (10,00%), Oostelijk Azië (10,00%), het Medio Oosten (10,00%), Afrika (10,00%). Er zijn totale ongeveer 150 mensen in ons bureau.

3. hoe kunnen wij kwaliteit waarborgen?
Altijd een voorproductiesteekproef vóór massaproduktie;
Altijd definitieve Inspectie vóór verzending;

4. waarom zou u van ons niet van andere leveranciers moeten kopen?
Onze bedrijfnadruk op productie en het uitvoeren agrochemicals met meer dan 10 jaar ervarings.

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd WG van abamectin-Aminomethyl 5% de Omslag CAS 137512-74-4 van het Rijstblad kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.