Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Zuid-Amerika, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: Heyi
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 10000000-15000000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

BEDRIJFinleiding

 

Is Agrochemisch Co. van Weifangheyi, Ltd, die zich in, en pesticide specialiseren die, een volledige dochteronderneming van Biologisch de Technologieco. van Shandong Heyi, Ltd.As een fabrikant van de het pesticideformulering van China professionele met meer dan 400 ICAMA ontwikkelen zich op de markt brengen verkopen en overvloedige registratiegegevens en GLP rapport, kunnen wij onze klanten van zeer sterke steun op registratie in hun markt voorzien.

 

Gevestigd in Economische de Technologische Ontwikkeling van Binhai Sector, Weifang, Shandong, China, en het combineren van de wetenschappelijke onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en dienst van de installatiebescherming in één, hebben wij werden een high-tech onderneming gespecialiseerd in de gewassenziekte en de ongediertebestrijding, efficiënte landbouwwetenschapsontwikkeling, en R&D en de toepassing van biologisch pesticide. Als China-MIIT-Aangewezen onderneming van de pesticideproductie, heeft ons bedrijf overgegaan en strikt ISO9000, ISO14000 en OHSAS18000 nageleefd.

 

 

Met de ondernemerschap van zich „het bewegen met The Times“ en de brede mening, zal HEYI Agro hand in hand met de klanten wereldwijd doorgaan en zal tot mooie toekomst samen leiden.

China Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Op Mar 2013, Heyi-vestigde het bedrijf het Handelscentrum voor de aanvang van de buitenlandse handelszaken. Tot nu toe zijn onze producten geregistreerd met agenten in Egypte, Bolivië, Thailand en andere 16 landen.

 

sluit aan de buitenlandse manager van 2013 zich bij de tentoonstelling van Egypte want de markt vergroot

wordt lid de buitenlandse manager van 2014 van de V.S. en de tentoonstelling van Vietnam voor markt vergroot

2015 Productcertificaat in Egypte wordt verstrekt dat. Het fungicide gaat in wereldmarkt binnen

2016 heeft het heyibedrijf tot nu toe zaken over de hele wereld met 200 klanten.

China Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Dienst

Het geven voor het levensonderhoud van mensen en het dienen van de openbare 【dienst】

Weifang Heyi verklaarde de bedrijfsfilosofie van het dienen van duizenden families met acties. De kwaliteit van de producten en de professionele dienst werden verwelkomd door landbouwers, erkend door verdelers, werden geprijst door collega's, en werden werden gekend als binnenlandse fungicidedeskundigen

 

Heyi heeft opstelling een professioneel die de dienstteam van de installatiebescherming uit hogere deskundigen en technisch de dienstpersoneel wordt samengesteld. Het heeft over het hele land lange tijd gediend, landbouwers om efficiënt begeleid te planten en wetenschappelijk beheer, oplossingen voor ongediertebestrijding verstrekt, en een efficiënt de dienstsysteem die van de installatiebescherming het gehele land dienen opgebouwd. Het gebruik en de bevordering van de verre videodienst van de installatiebescherming hebben de tijd en de regionale beperkingen, en de toegelaten landbouwers overtroffen om meer vooruitgangslandbouwers werkelijk te maken het gemak en de efficiency van diagnose van ziekten en insectongedierte thuis ervaren. Met de sterke steun van provinciale wetenschap en technologie en landbouwautoriteiten, Agrochemisch Co. van Weifang Heyi, combineerde Ltd Weifang-Universiteit van wetenschap en de technologie richtte Huifeng-Instituut van installatiebescherming en de Landbouwontwikkelingsco. van Huishi, Ltd op. In Mei 2012, van de het informatie-industrie van China werd het de dienstsysteem gezet in verrichting, en Heyi-de website van het bedrijf werd geschat als één van de top 100 openbaar welzijnswebsites door het nationale Internet-centrum.

 

Vandaag heeft Heyi zich geleidelijk aan van enig aan gediversifieerd ontwikkeld. Met hartstocht en vitaliteit, hebben zij de dienstenindustrie van de installatiebescherming zich vooruit helpen regelmatig te bewegen.

Ons Team

Ontmoet Heyi en gang met u 【beheer】

 

De talenten zijn de sleutel aan de ontwikkeling van ondernemingen. De praktijk die van het concept van Heyi alle rivieren omhelzen is het beste bewijs van gevende werknemers, het respecteren van talenten en harmonische de bouw.

 

Besteed aandacht aan karakter, prestaties en de groei. Al werknemer kan hun eigen platform vinden. De start van de onderneming bevordert het enthousiasme van werknemers, en maakt iedereen volledig vertrouwen in hun carrière en toekomst. Heyi voert ISO9001 uit: de norm van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, optimaliseert ondernemingsresourcen op ERP worden gebaseerd, en maximaliseert middelvoordeel dat. Gebaseerd op 6S-beheersconcept, heeft het bedrijf van de frontliniepersoneel en verrichting beheerstalenten volgens de daadwerkelijke situatie van het bedrijf opgeleid, zodat elke werknemer in productonderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop kan worden geïmpliceerd, die heyi hebben geïnspireerd om tot eerste merk in fungicide en installatie de beschermingsdienst te leiden