• Landbouw Dimethomorph 40% + cymoxanil 10% Spongicide Wit poeder Systemische werking
  • Landbouw Dimethomorph 40% + cymoxanil 10% Spongicide Wit poeder Systemische werking
Landbouw Dimethomorph 40% + cymoxanil 10% Spongicide Wit poeder Systemische werking

Landbouw Dimethomorph 40% + cymoxanil 10% Spongicide Wit poeder Systemische werking

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HEYI
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Opschorting: ≥60% Wijze van Actie: Systematisch
Gebruik: Landbouw Bewaarplaats: Op een koele en droge plaats bewaren
Suspensie van metalaxyl: ≥60% Uiterlijk: Wit poeder
Aanwendingswijze: Spray
Hoog licht:

Dimethomorph 40% + cymoxanil 10% schimmelmiddel

,

Agricultural Fungicide Pesticide Powder

Productomschrijving

Productbeschrijving:

We presenteren onze eerste fungicide pesticide, een zeer efficiënte oplossing die speciaal is ontworpen om uw gewassen te beschermen tegen de slopende effecten van zaailingenziekten.Dit product is een combinatie van twee krachtige ingrediënten.Onze fungicide pesticide is niet alleen krachtig maar ook milieuvriendelijk.ervoor zorgen dat uw landbouwpraktijken duurzaam en milieuvriendelijk blijven.

De fysieke eigenschappen van ons product zijn afgestemd op de hoogste normen voor landbouwgebruik.uniforme toepassingDe kleur van het product is een ongerepte WIT/GRIJ, wat de zuiverheid en kwaliteit van het product aangeeft.

Onze fungicide pesticide heeft een indrukwekkend droogverlies van ≤1,0%.Dit lage vochtgehalte is een indicatie van onze strenge productieprocessen en zorgt voor de stabiliteit en levensduur van het productDeze eigenschap is essentieel voor het langdurig handhaven van de werkzaamheid van de werkzame bestanddelen metalaxyl-m en difenoconazol.Dit beschermt uw zaailingen tegen schadelijke schimmels..

De Suspensibility van ons product is een ander belangrijk kenmerk, met een rating van ≥ 60%. Dit zorgt ervoor dat het pesticide, eenmaal gemengd met water, in suspensie blijft,zodat uw gewassen gelijkmatig kunnen worden verdeeldDit hoge niveau van ophangbaarheid is van cruciaal belang om een consistente dekking te bereiken en ervoor te zorgen dat elk deel van uw plant de bescherming krijgt die het nodig heeft om te gedijen.

Deze fungicide bestrijdt plantenziekten en is de bondgenoot van de tuinman en de boer.Dit leidt tot aanzienlijke verliezen voordat de gewassen een kans hebben om te rijpen.Door ons product te gebruiken, neemt u een proactieve stap in de richting van het veiligstellen van uw investering en een gezonde start voor uw planten.synergetisch werken om verschillende schimmelziekten die vaak bij zaailingen voorkomen en genezen.

De milieuvriendelijke aard van onze schimmelverdelgende pesticiden is een bewijs van onze toewijding aan duurzaamheid.We begrijpen het belang van het beschermen van het ecosysteem en bieden tegelijkertijd effectieve oplossingen voor gewasbescherming.Onze bestrijdingsmiddelen minimaliseren de ecologische voetafdruk, zodat je je gewassen beschermt en tegelijkertijd de natuurlijke balans behoudt.vermindering van de behoefte aan chemische toepassingen met een breed spectrum en aldus vermindering van het risico op milieuschade.

Metalaxyl-m, een van de werkzame bestanddelen, staat bekend om zijn systemische werking die zowel beschermende als genezende effecten heeft en uw planten beschermt tegen een reeks oomycetepathogenen.Difenoconazol versterkt de sterkte van deze fungicide door zijn brede spectrum van activiteitSamen vormen deze verbindingen een robuuste verdedigingslinie.de robuuste groei en ontwikkeling van uw gewassen te verzekeren.

Kortom, ons schimmelschadepesticide is een superieur product dat de effectiviteit van metalaxyl-m en difenoconazol combineert in een milieuvriendelijke formulering.0% en Suspensibiliteit ≥ 60%Het is ontworpen voor een gemakkelijke toepassing en een langdurige bescherming. De WITTE/GRIJZE kleur en het witte poederverschijnsel maken het gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te hanteren.U kiest voor een duurzame, een efficiënte en betrouwbare oplossing om ziekten van zaailingen te bestrijden en de gezondheid van uw gewassen voor de komende seizoenen te verzekeren.

 

Kenmerken:

  • Naam van het product: fungicide pesticide
  • Suspensibiliteit: ≥ 60%
  • Pesticide: difenoconazool 95%TC
  • Actief bestanddeel: difenoconazool
  • Secundair bestanddeel: metalaxyl-M
  • Gebruik: Landbouw
  • Verlies bij het drogen: ≤1,0%
  • Werkwijze: systematisch
  • Type: schimmelverdelger
 

Technische parameters:

Aantekening Detail
Zuiverheid 50%
Suspensie van metalaxyl-M ≥ 60%
Aanwendingswijze Spray
Verlies door drooging ≤ 1,0%
Pesticiden Difenoconazol 95% TC
Werkwijze Systematisch
Uiterlijk Wit poeder
Opschorting ≥ 60%
Doelwit Ziekten van zaadjes
Actief bestanddeel Fungicide (Metalaxyl-M)
 

Toepassingen:

Het merk HEYI, afkomstig uit China, presenteert zijn milieuvriendelijke fungicide, een product dat is ontworpen met de landbouw in het achterhoofd.Deze fungicide heeft een indrukwekkende suspensievermogen van ≥ 60% en een minimaal droogverlies van ≤1Het werkzame bestanddeel, metalaxyl-m, staat bekend om zijn werkzaamheid bij de bestrijding van ziekten van zaailingen,het waarborgen van bescherming van gewassen tegen schadelijke ziekteverwekkers die hun gezondheid en opbrengst in gevaar kunnen brengen.

De toepassingsmogelijkheden voor het HEYI-fungicide zijn divers en zijn afgestemd op verschillende scenario's waarin planten het risico lopen op schimmelziekten.Tijdens de kritieke periode van de kiemen van zaden en de vroege groei van zaailingenHet product is met name nuttig in vochtige of vochtige omstandigheden waar schimmels gedijen.De hoge suspensiebaarheid zorgt ervoor dat het effectief blijft, zelfs wanneer het met water wordt verdund, waardoor een gelijkmatige dekking en een diepe penetratie in de bodem mogelijk is om de wortel van het probleem te bereiken.

In situaties waarin bekend is dat gewassen gevoelig zijn voor bepaalde ziekten, zoals schimmel of late blight, kan preventieve toepassing van het HEYI-fungicide dienen als beschermende barrière.Deze preventieve maatregel kan de ziekte aanzienlijk verminderenBovendien is het gebruik van dit fungicide voor milieubewuste landbouwers in overeenstemming met duurzame landbouwpraktijken.omdat de milieuvriendelijke formulering is ontworpen om de milieueffecten tot een minimum te beperken en tegelijkertijd een maximale bescherming tegen schimmels te bieden.

Het gebruik van het HEYI-fungicide beperkt zich niet tot preventieve maatregelen; het is ook een uitstekende keuze voor onmiddellijke interventie wanneer de eerste tekenen van ziekten van zaailingen verschijnen.De snelle werking ervan bij toediening helpt de ziekte te stoppenOf het nu gaat om een kleinschalige tuin of een grote landbouwbedrijf.het HEYI-fungicide is een onmisbaar hulpmiddel in het arsenaal tegen schimmelziekten, zodat gewassen van alle rassen tot hun volle potentieel kunnen bloeien en produceren.

 

Aanpassing:

Merknaam:Hé, daar.

Plaats van oorsprong:China

Werkwijze:Systematisch

Suspensie van metalaxyl:≥ 60%

Actief bestanddeel:Fungicide (azoxystrobin)

Toepassingswijze:Spray

Verlies bij het drogen:≤ 1,0%

 

Ondersteuning en diensten:

Welkom bij de producttechnische ondersteuning en diensten voor onze fungicide pesticide..Onze technische ondersteuning omvat een breed scala aan diensten, waaronder producttoepassingsbegeleiding, veiligheidsinformatiebladen, probleemoplossing en strategieën voor het beheer van resistentie.

Voor hulp bij de keuze van het product en aanbevelingen voor gebruik, is ons team van deskundige agronomen en plantpatologen hier om te helpen.Ze kunnen inzicht geven in de beste praktijken voor het toepassen van ons fungicide op uw specifieke gewassen en lokale omstandigheden om optimale prestaties en gewasveiligheid te garanderen.

Als u informatie nodig heeft over de juiste behandeling en opslag van ons fungicide pesticide, raadpleegt u het veiligheidsinformatieblad (SDS) dat op onze website beschikbaar is of neemt u contact op met ons supportteam om een kopie te krijgen.De SDS bevat cruciale informatie over de fysische en chemische eigenschappen van het product, mogelijke gevaren, eerste hulpmaatregelen en passende opslagomstandigheden.

In het geval van problemen of vragen met betrekking tot de effectiviteit van onze schimmelverdelger of onverwachte gewasrespons, is onze probleemoplossingsondersteuning hier om u te helpen.We zullen met u samenwerken om de oorzaak van het probleem te identificeren en oplossingen te bieden om de situatie zo snel mogelijk te verhelpen..

Ten slotte zijn wij toegewijd aan het bevorderen van duurzame landbouwpraktijken, waaronder het beheer van resistentie tegen schimmeldieren.Onze ondersteunende diensten omvatten begeleiding op het gebied van resistentiebeheer om u te helpen een effectief rotatieprogramma te implementeren en culturele praktijken te integreren die het risico op resistentieontwikkeling minimaliseren.

Ons doel is om u te ondersteunen bij het bereiken van gezonde gewassen en hoge opbrengsten door het effectief gebruik van ons fungicide pesticide.Dank u voor uw keuze voor ons product en voor uw inzet voor verantwoorde landbouwpraktijken.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking:Ons fungicide pesticide is veilig verpakt in een duurzame, afgesloten container die is ontworpen om de integriteit van het product te behouden en verontreiniging te voorkomen.De verpakking voldoet aan alle wettelijke normen voor veiligheid en milieuoverwegingen.

Verzending:Het product wordt verzonden in overeenstemming met alle toepasselijke wet- en regelgeving inzake het vervoer van gevaarlijke stoffen.Het wordt zorgvuldig behandeld om ervoor te zorgen dat het in perfecte staat op zijn bestemming aankomtDe zending wordt vergezeld van passende etiketten en documentatie om bij aankomst een goede behandeling en opslag te garanderen.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Landbouw Dimethomorph 40% + cymoxanil 10% Spongicide Wit poeder Systemische werking kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.