• Carfentrazone-Ethyl5% wp het Herbicideherbicide van fluroxypyr-Meptyl 29%
  • Carfentrazone-Ethyl5% wp het Herbicideherbicide van fluroxypyr-Meptyl 29%
Carfentrazone-Ethyl5% wp het Herbicideherbicide van fluroxypyr-Meptyl 29%

Carfentrazone-Ethyl5% wp het Herbicideherbicide van fluroxypyr-Meptyl 29%

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Heyi
Certificering: ISO 9001/ISO 14001/ISO 45001
Modelnummer: 34% wp

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000L
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg trommel
Levertijd: 15-20 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T
Levering vermogen: 1000kg per week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Fluroxypyr-Meptyl 29%+Carfentrazone-ethyl5% wp Uiterlijk: Poeder
Kleur: Wit ongedierte: Onkruid
Gebruik: het bespuiten Giftigheid: Middengifstof
Classificatie: insecticide Opslag: Strak verzegeld en opgeslagen vanaf licht in een koele en droge plaats
Smeltpunt: 202°C~214°C steekproef: Beschikbaar
Hoog licht:

34 meptyl van wp Fluroxypyr

,

34 het ethyl van wp Carfentrazone

,

34 wp-carfentrazoneherbicide

Productomschrijving

Herbicide van het fluroxypyr-Meptyl het 29%+Carfentrazone-ethyl5% wp Herbicide

 

ALGEMENE BESCHRIJVING

 

Systemisch geleidend post-totstandkomingsherbicide. Nadat de geneeskunde door de installatie wordt geabsorbeerd, zullen de gevoelige installaties met het typische hormoonherbicide reageren, en de installatie zal worden misvormd en worden verdraaid. In drug-resistant installaties zoals tarwe, fluroxypyr kan in stamverwanten worden gecombineerd om giftigheid te verliezen, die het selectief maakt. De temperatuur heeft geen effect op het definitieve effect van het wieden, maar beïnvloedt de snelheid van zijn effect. Over het algemeen, wanneer de temperatuur laag is, zal het effect van de drug langzamer zijn, en de installatie zal ophouden groeiend na wordt vergiftigd, maar het zal niet onmiddellijk sterven; nadat de temperatuurstijgingen, de installatie snel zullen sterven. Uitlogen in de grond is niet significant, worden de meesten van hen verdeeld in de hoogste grondlaag van 0-10 cm. In de aërobe omstandigheden, worden zij snel gedegradeerd in niet-toxische substanties zoals pyridinol 2 onder de actie van grondmicro-organismen. , Niet de volgende breedbladige gewassen zal beïnvloeden
Productnaam Fluroxypyr-Meptyl 29%+Carfentrazone-ethyl5% wp
Functie Herbicide
Specificatie 34%WP
Chemische Naam 1-methylheptyl [(4-amino-3,5-dichloro-6-fluoro-2-pyridinyl) oxy] acetaat
CAS No. 81406-37-3
Het toxicologie Mondelinge Scherpe mondelinge LD50 voor ratten >5000 mg/kg. Huid en oog Scherpe percutane LD50 voor ratten >2000 mg/kg. Mild oogirriterend middel; niet-irriteert aan huid (konijnen). Niet een huidsensibilisator (proefkonijnen). Inhalatie LC50 (4 h) voor ratten >1 mg/l NOEL NOEL (90 D) voor mannelijke ratten 80 mg/kg dagelijks, voor vrouwelijke ratten 300 mg/kg dagelijks. De classificatie N van de EG; R50, R53
Toepassingen De wijze van actie wordt toegepast als fluroxypyr-meptyl. Na hoofdzakelijk bladbegrijpen, wordt de ester gehydroliseerd aan het ouderzuur, dat de met betrekking tot herbiciden actieve vorm is, en snel overgeplaatst aan andere delen van de installaties. De handelingen door kenmerkende auxine-type reacties te veroorzaken, doorbladeren b.v. het krullen. Het gebruik Fluroxypyr is efficiënt door post-totstandkomings bladtoepassing, die een waaier van economisch belangrijk breedbladig onkruid (met inbegrip van van Galium aparine en van Kochia soorten) controleert in alle kleine korrelgewassen, en Rumex-soorten en Urtica-dioica in weilanden. De geleide toepassingen worden gebruikt tegen kruidachtig en bosrijk breedbladig onkruid in boomgaarden (appel slechts) en aanplantingsgewassen (rubber en oilpalm), en breedbladige borstelsoorten in naaldboombossen. De post-totstandkoming, uitzendingstoepassingen wordt van fluroxypyr in maïs tot het 6 bladstadium van het gewas gebruikt voor controle van Calystegia-sepium, Windearvensis en Solanum nigrum. Meptyl en 2 butoxy-1-methylethylesters hebben gelijkaardige activiteit, het voordeel van de laatstgenoemden die de bredere waaier van formuleringsopties zijn die beschikbaar zijn. Toegepast bij 180-400 g a.e. /ha. Fytotoxiciteit niet Fytotoxisch aan de gewassen waarvoor zijn gebruik wordt geadviseerd.

 

 

PRODUCT

 

Carfentrazone-Ethyl5% wp het Herbicideherbicide van fluroxypyr-Meptyl 29% 0

 

FAQ

 

Q1: Wat is de Garantie voor het pesticide?

A1: Voor het pesticide, hebben de goederen 2 jaar garantie. Als om het even welke kwaliteitsproblemen aan onze kant tijdens deze periode voorkwamen, zullen wij de goederen compenseren of zullen een vervanging maken.

 

Q2: Hoe zou ik pesticiden van u moeten invoeren?

A2: Want over de hele wereld zijn pas voor registratiebeleid voor de invoer de pesticiden van buitenland toe, zou u het product moeten registreren dat u in uw land wilt. Of u hebt een andere speciale manier de invoer doen.

 

Q3: Wat is diffience tussen Technisch en formulering?

A3: Want de pesticiden heeft in technisch en formulering bestaan:

Technisch: TC (Technisch product)

Formulering: De EG (Emulsibel-concentraat) gr. (Korrel), Sc (Opschortingsconcentraat), SL (Oplosbaar concentraat), SP (Oplosbaar poeder), SG (In water oplosbare tranules), TB (Tablet), WDG (Water verspreidbare korrels), wp (Bevochtigbaar poeder), enz.

 

 

 
 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Carfentrazone-Ethyl5% wp het Herbicideherbicide van fluroxypyr-Meptyl 29% kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.