• Cas 9012-76-4 de Synthetische Groeiregulators van Oligosaccharins 5% SL Pgr
  • Cas 9012-76-4 de Synthetische Groeiregulators van Oligosaccharins 5% SL Pgr
Cas 9012-76-4 de Synthetische Groeiregulators van Oligosaccharins 5% SL Pgr

Cas 9012-76-4 de Synthetische Groeiregulators van Oligosaccharins 5% SL Pgr

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Heyi
Certificering: ISO 9001/ISO 14001/ISO 45001
Modelnummer: 5% SL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000L
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 200ml, 250ml, 500ml, 1L, 5L met COEX-flessen
Levertijd: 15-20 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/P, T/T
Levering vermogen: 1000L per week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: De groeiregulator van de Oligosaccharins5% SL installatie Kleur: bruin
Uiterlijk: Vloeistof Toepassing: Installatiegroeiregulator
Opslag: Houd in Koele en Droge Plaats Smeltpunt: 233~235 °C
steekproef: Vrije steekproef voor kwaliteitstest Dichtheid: 1.02 g/cm3
De V.N. Nr: 3082 Ziekte: virus
Hoog licht:

9012-76-4 oligosaccharins 5

,

Pgrgroeiregulators

,

Oligosaccharins 5 SL

Productomschrijving

 

 

Het virus van de de groeiregulatorcontrole van de Oligosaccharins5% SL installatie in de groente van de fruitboom

 

Oligosaccharins is genoemd geworden installatievaccins en zij zijn het derde type van vaccin na menselijke en dierlijke vaccins. Het is in een brede waaier van gewassen van toepassing geweest en de toepassingsmethodes zijn ook zeer flexibel. Zijn belangrijke waarde is geleidelijk aan onttrokken en vangst more and more aandacht. Een rijkdom aan samenstellingsproducten is binnen te voorschijn gekomen en een nieuwe weg voor gewassenvoeding en gezondheid opengesteld. Nu analyseren wij de huidige methodes van de heersende stromingstoepassing:

Eerst, zaadvoorbehandeling - de ziekteweerstand, sterke zaailingen, verhoogde opbrengst

Door zaadvulling, doorwekend, het met een laag bedekken en ander methodes om zaden te behandelen, kan het de kracht van de zaadgerminatie, de germinatietarief van het verhogingszaad en snelle zaadtotstandkoming met volledige en sterke zaailingen verhogen, etc. De zaadbehandeling kan het eigen immune en de groeisysteem activeren, de invasie en de groei van ziekteverwekkers remmen, en kan de eiwitlagen en de cellen van paddestoelen, bacteriën, en virus oplossen, daardoor effectief verhinderend het voorkomen van gewassenziekten. Men heeft experimenteel aangetoond dat de behandelde pinda's goed tijdens de groei presteren. Niet alleen zijn de installaties robuust en heeft meer ontwikkeld wortelsysteem, maar ook wordt rhizobium geproduceerd voor op schema en meer verdeeld, die de verhoging van opbrengst kan direct bevorderen.

Ten tweede, grondbehandeling - de controle van draadwormen, verbetert grondvoorwaarde, bevordert wortelontwikkeling

A, dodendraadwormen. Chitosanoligosaccharide (Oligosaccharins) beweegt tot gewassen om chitinase te produceren die ontbindt en absorbeert chitooligosaccharides in draadwormenlichaam en shell van eieren en oplost shell kan, resulterend in de dood van draadwormen en eieren. Chitosanoligosaccharides kunnen vaak op gewassen worden gebruikt vooraf om tot de productie van chitinase op hoog niveau voor oud te bewegen om draadwormen te verhinderen.

B, optimaliseert de flora. Nadat oligosaccharins in de grond wordt toegepast, kan het een groot aantal voordelige bacterias zoals actinomycetes tijdens een korte periode cultiveren. Deze voordelige bacterias scheiden een hoop van antibiotische substanties en chitinase (chitinase kan het lichaam van draadwormen en shell van eieren ontbinden en vernietigen) af die volwassenen en eieren kunnen direct verbieden, en tegelijkertijd schadelijke bacterias zoals Pythium, Phytophthora, Rhizoctonia, Fusarium, vorm, fusarium en andere schadelijke bacterias verbieden, daardoor verminderend de de samenstellingsteistering van schadelijke die bacterias door draadwormschade wordt veroorzaakt en verminderend de dood van de zaailingen. Men heeft bepaald dat het gebruik van chitooligosaccharidemeststoffen vezel-ontbindende bacteriën en autonome nitrogen-fixing bacteriën in de grond met bijna 10 keer, en het aantal actinomycetes door kan verhogen 30 keer.

C, gezonde wortels. Oligosaccharins kan de de groei en ontwikkeling van de wortels duidelijk helpen. Het bevordert de afdeling van wortelcellen en het snelle stijgen van capillaire wortels, vermindert de totstandkoming van dode wortels en de rotte wortels, bevordert de ontwikkeling van het wortelsysteem. Daarom wanneer de gewassen aan draadwormschade tijdens de plantaardige groei of fruiting periode worden blootgesteld, kan de behandeling door de wortel te irrigeren de vitaliteit van de gewassen herstellen en normale de groeistatus handhaven. Daarom kan de schade door draadworm wordt veroorzaakt die worden geminimaliseerd.

 

Ten derde, het blad gezond bespuiten - weerstand van ziekten, bacteriën en spanning, verhogingsopbrengst

A, veroorzaakt de spanning-weerstand van gewassen. Oligosaccharins kan de structurele weerstand van gewassen tegen de ziekten veroorzaken. Bijvoorbeeld, kan het de celwanden van de installatie dik maken of de lignificationgraad opheffen; activeer snel van cellen en beweeg tot de installaties om veelvoudige spanning-weerstand substanties in een korte periode te produceren, en een reeks defensiereacties in de installaties te veroorzaken; verbeter de weerstand van de installatie tegen ziekte en ongunstig milieu. Het wordt wijd in de controle van diverse die gewassenziekten gebruikt door paddestoelen, bacteriën worden veroorzaakt en verwelken de virussen vooral virale ziekten, vloek, op gewassen zoals watermeloen, tomaat, tabak, katoen, fruit, peper, groenten, rijst, enz.

B, de activering van cellen door Oligosaccharins kan opbrengst beduidend verhogen. Inductie de algemene verordening van endogene hormonen: blad-bespuit verbetert de breathability en capaciteit van het waterbehoud; blad-bespuit of de grondtoepassing kan de afdeling van wortelcellen bevorderen, het sterkere wortelsysteem stimuleren, en de weerstand van de installaties tegen droogte en het onderbrengen verbeteren. De stam zal dik en kort zijn, en de bladeren kijkt donkergroen en vochtig, die beduidend de fotosynthese verhogen en het richtingvervoer van fotosynthetische producten bevorderen. Na toepassing, kan het alle installatieorganen maken krachtig groeien, verbetert de weerstand van de gewassen, helpt de terugwinning van beschadigde installaties, bevordert sterke zaailingen en van wortels ontwikkeling, bevordert de installatiegroei en ontwikkeling en verbetert definitief gewassenkwaliteit.

 

Productennaam
Oligosaccharins
Formulering
5% SL, 0,5% SL, 3% SL
Cas No.
9012-76-4
MF
(C6H11NO4) n
Wijze van Actie
Oligosaccharide kan plantenziekteweerstand veroorzaken, een rol spelen in immuniteit van en het doden van een brede waaier van paddestoelen, bacteriën en virussen
Gebruik
heeft een goed effect in Tarwemozaïek, verwelkt het Katoen Verticillium, Rijstontploffing, Tomaten Recente Vloek en andere ziektepreventie en behandeling.

Opslagstabiliteit
Stal 2 jaar na ontvangstbewijs van orde indien opgeslagen in de geadviseerde omstandigheden. Na 2 jaar, zou de samenstelling voor chemische zuiverheid v3o3or gebruik moeten worden opnieuw geanalyseerd.

Productiemateriaal

Cas 9012-76-4 de Synthetische Groeiregulators van Oligosaccharins 5% SL Pgr 0

Pakhuis en Opslag

Cas 9012-76-4 de Synthetische Groeiregulators van Oligosaccharins 5% SL Pgr 1

 

 

Vervoer

Cas 9012-76-4 de Synthetische Groeiregulators van Oligosaccharins 5% SL Pgr 2

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Cas 9012-76-4 de Synthetische Groeiregulators van Oligosaccharins 5% SL Pgr kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.